Nefreteta Zekić Eberhard
dr.sc. Nefreteta Zekić Eberhard

Kao novinar i urednik, odnosno medijski stručnjak,  koji već 17 godina prati područje zdravstva i doktor znanosti s područja medija i medijske etike, uvidjela sam potrebu za stvaranjem jedinstvenog internetskog sadržaja, koji bi pružao uvid u ponudu i izbor zdravstvenih usluga iz prve ruke.

Stoga 2020. godine pokrećem stranicu zdravstveniinsajder.com kojoj je cilj donijeti iskustva iz hrvatskih zdravstvenih ustanova, mogućnosti dijagnostike i terapije iz aspekta pacijenata napisanih riječima medijskog profesionalca.

To znači da osobno isprobavam procedure ili ih prenosim iz prve ruke od strane onih koji su ih iskusili ili jednostavno rečeno kao što pojedinci testiraju kozmetiku, hranu, odjeću ili hotele…ja testiram zdravstvene usluge i to iz područja opće medicine, specijalistike, dentalne medicine i farmaceutskih noviteta na našem tržištu, kao i medicinskih usluga namijenjenih estetici i wellnessu.

Inače, kao izvjestitelj za brojne dnevne novine ponosna sam što se već niz godina nalazim na listi 150 najprodavanijih autora prema DZNAP-u.

Kao medijski stručnjak koji je ujedno i praktičar i teoretičar, aktivna sam i kao predavač na području komunikacijskih vještina i medijske pismenosti.

2020-05-12